Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Котлети «Сочевичні» (Патент на корисну модель №112218)
    (2016) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Митрофанова, Яна Олександрівна; Облогін, Олександр Сергійович
    В основу корисної моделі поставлена задача розроблення котлет,збагачених білком, з високими функціональним та технологічними показниками, підвищення органолептичних показників та вмісту мікроелементів. The basis of the useful model is the task of developing a boiler, enriched protein, with high functional and technological parameters, increase organoleptic parameters and micronutrient content.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса варена "Білкова червона"
    (2016) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Барановський, Сергій Юрійович; Грабаровський, Андрій Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Ковбаса варена, яка містить яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, куряче м'ясо, меланж, сіль, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, воду. Додатково містить борошно пшеничне І сорту, функціональну харчову композицію (соєвий ізолят, гуарову і ксантанову камедь), часник сушений мелений, фосфат та нітрит натрію. Cooked sausage that contains beef trimmed second grade, pork trimmed bold, chicken, egg, salt, sugar, black pepper, allspice, ground and water. Additionally contains wheat and varieties, functional food composition (soy isolate, guar and xanthan gum), dried garlic powder, phosphate and sodium nitrite.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром (Патент на корисну модель № 77565)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Михайлюк, Оксана Миколаївна
    Розроблено ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром, що містять свинину напівжирну, сіль, перець чорний мелений, часник, які відрізняються тим, що додатково містять курятину, подрібненні бульби топінамбура, крохмаль, часник використовують сушений мелений, перець духмяний, коріандр мелений, горіх мускатний мелений. Have been developed sausage for grilling (frying) with artichoke containing pork half-bold, salt, ground black pepper, garlic, wherein further comprising chicken, chopped artichoke, starch, garlic dry freshly ground, allspice, coriander freshly ground, ground nutmeg.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски «Курячі» (Патент № 103975)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна
    Розроблено ковбаски, що містять м’ясо курей механічного обвалювання, цибулю,часник свіжий,перець чорний,коріандр,кухонну сіль та воду,які відрізняються тим, що додатково містять амарантове борошно, гідратоване у співвідношенні 1:1 в кількості 14-16%. Developed sausages containing mechanically deboned chicken meat, onion, garlic svіzhy, black pepper, korіandr, table salt and water, which are characterized in that additionally contain amaranth flour, hydrated in a 1:1 ratio in the amount of 14-16%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з селерою та шпинатом(Патент 74800)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович
    Розроблено, пельмені з селерою та шпинатом, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2%, коріандр мелений 0,05-0,13% та сік або пюре шпинату 1,1-2,2%. A, ravioli with celery and spinach containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2%, 0,05-0,13% coriander powder and juice or puree of spinach 1,1-2,2%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з додаванням селери(Патент на корисну модель 74802)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович
    Розроблено, пельмені з додаванням селери, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2% та коріандр мелений 0,05-0,13%. Developed, with the addition of celery dumplings containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2% and coriander powder 0,05-0,13%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара(Патент на корисну модель 74799)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович
    Розроблено, пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара, що містять свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, олію соняшникову, які відрізняються тим, додатково містять куряче філе 27,0-31,8%, мигдаль смажений подрібнений 0,3-0,5%, батон гідратований 3,2-4,0%, свинину нежирну жиловану 2,6-5,6%, корицю мелену 0,01-0,02% та чорнила кальмара або каракатиці 0,2-0,3%. Developed, with almond dumplings and squid ink containing pork fat trimmed, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, salt, ground black pepper, sunflower oil, characterized in further contain chicken 27 ,0-31, 8%, chopped roasted almonds 0.3-0.5%, 3,2-4,0% hydrated loaf, pork lean trimmed 2,6-5,6%, ground cinnamon 0,01-0 , 02% and squid or cuttlefish ink 0.2-0.3%.
  • Ескіз
    Документ
    Комбінований м`ясорослинний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 47223)
    (НУХТ, 2010) Пешук, Людмила Василівна; Северин, В'ячеслав Юрійович; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Комбінований м`ясорослинний січений напівфабрикат, що містить свинину, куряче філе, хліб з пшеничного борошна, масло вершкове, крупу манну, меланж, цибулю ріпчасту, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що як рослинну добавку містить топінамбур. Combined cross sections cereal cake mix which includes pork, chicken, bread, wheat flour, butter, semolina, whole egg, onion, bread crumbs, table salt, black pepper, which is characterized by the fact that both plant supplement contains artichoke.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Вітковська, Юлія Олександрівна
    Розроблено спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки передбачає підготовку сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії фаршу використовуються бланшовані куряче м'ясо і печінка, бланшовані куряча і свиняча шкурка у вигляді білкового стабілізатора, сало, смажені морква і цибуля, яйця або жовток курячий, сироватка молочна суха або сухе молоко, гриби бланшовані або відновлений гідратацією грибний порошок, суміш спецій і приправ, композицію харчових добавок на основі гідроколоїдів і регуляторів кислотності, сіль кухонна, бульйон або вода. A method of producing meat pate, chicken liver provides training materials, shredding, salting, cooking meat, forming and heat treatment, characterized in that the stage used blanched minced chicken meat and liver, blanched chicken and pork skin in the form of protein stabilizer, bacon, roasted carrots and onions, egg or chicken egg yolk, milk whey or milk powder blanched mushrooms or restored hydration mushroom powder, a mixture of spices and condiments, food additives composition based on hydrocolloids and controls acidity, salt, broth or water.