Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад спреду з продуктами лікарської рослини (Патент України на корисну модель № 56645)(2011) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла Вікторівна; Дятел, Ольга ВікторівнаСклад спреду з продуктами лікарської рослини, який включає воду, сухе знежирене молоко, масло вершкове жирністю 72,5 %, жир рослинний, екструдат рису, наповнювач, емульгатор, ароматизатор, який відрізняється тим, що як наповнювач містить шрот з плодів розторопші плямистої, як жир рослинний містить олію розторопші при наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг нормалізованої суміші: масло вершкове жирністю 72,5 % 846,5-799,29 олія розторопші 94,06-141,27 сухе знежирене молоко 4,01-2,01 екструдат рису 3,31-1,6 шрот з плодів розторопші 0,70-0,40 емульгатор 4,25-4,30 ароматизатор 0,25-0,30 вода решта. Composition spread with products of medicinal plants, which includes water, skimmed milk powder, butter fat 72,5 %, vegetable fat, extrudate rice, filler, emulsifier, flavour, which differs that as filler is contained by meal from the garden-stuffs of thistle spotted, as vegetable fat is contained oil of thistle at the following correlation of components, kg, on 1000 kg of the normalized mixture: butter fat 72,5 % 846,5-799,29 oil of thistle 94,06-141,27 skimmed milk powder 4,01-2,01 extrudate rice 3,31-1,6 meal from the garden-stuffs of thistle 0,70-0,40 emulsifier 4,25-4,30 flavour 0,25-0,30 water restДокумент Спосіб виробництва структурованого молочного продукту (Деклараційний патент на корисну модель №8728)(2005) Ковбаса, Володимир Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва структурованого молочного продукту, що включає одержання вершків, їх охолодження, внесення природної нормалізаційно-стабілізаційної системи, підігрів, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження та фасування, який відрізняється тим, що як природну нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують екструдат рису, який в кількості 2-3% до маси готового продукту перед внесенням у молочну основу подрібнюють до стану борошна і піддають набухан¬ню у пастеризованому знежиреному молоці при температурі 42±2ºС із витримкою 15-20 хвилин. The method of manufacturing a structured dairy product that includes getting cream, their cooling, making the natural normalization, stabilization systems, heating, homogenization, pasteurization, refrigeration and packaging, which is characterized by the fact that as a natural normalization, stabilization system is used extrudate rice that at 2 -3% to the weight of the finished product before making milk-based state crushed to flour and subjected to swelling in pasteurized skim milk at a temperature of 42 ± 2 º C for 15-20 minutes delayed.Документ Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 29909)(2008) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим що, в якості нормалізаційно-стабілізаційної системи використовують суміш сухого знежиреного молока та екструдату рису, подрібненого до стану борошна, у співвідношенні 1:2, яку піддають набуханню у воді температурою 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-95 °С із витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С. Method of production spread with filler, which includes acceptance and primary treatment of raw material, preparations of emulsion, from normalization, stabilization system, pasteurization, transformation mixture in spread, packing, which differs that as normalization, stabilization system use mixture of skimmed milk powder and extrudate rice, ground up to the state of flour, in the ratio 1:2, which subject swelling in water by a temperature 308-313 К, pasteurized at a temperature 358-368 К delayed 8-12 minutes with the next cooling to 291-293 К.Документ Спосіб одержання замороженої молочно-білкової маси (Патент України на винахід № 92842)(2010) Ковбаса, Володимир Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб одержання замороженої молочно-білкової маси, що передбачає введення структуруючих речовин, теплову, механічну і холодильну обробку, який відрізняється тим, що як структуруючу речовину використовують екструдат рису в кількості 4-8 %, подрібнений до стану борошна, що пройшов набухання у сироватці у співвідношенні 1:2-1:4 за температури 35 °С-40 °С, теплову обробку проводять при перемішуванні за температури 72 °С-76 °С протягом 2-3 хвилин з наступним охолодження до 18 °С-20 °С, після чого одержану суміш екструдату рису з сироваткою вносять у кисломолочний сир та здійснюють механічну обробку шляхом перемішування протягом 5-8 хвилин з подальшим охолодженням до температури 2 °С - 6 °С і витримкою протягом 4-8 годин, а заморожування здійснюють до температури (-18 ÷ -20) °С. Method of receipt frozen milk albuminous mass, which foresees introduction of structure-formings matters, thermal, mechanical and refrigeration treatment, which differs that as a structure-forming matter is used extrudate rice in the amount of 4-8 %, ground up to the state of flour, which held swelling in serum in the ratio 1:2-1:4 at temperatures 308-313 К, thermal treatment is conducted with interfusion at temperatures 345-349 К during 2-3 minutes with the following cooling to 291-293 К, the whereupon got mixture of extrudate rice with serum is brought in the cottage-cheese and carry out tooling by interfusion during 5-8 minutes with the subsequent cooling to the temperature 275 - 279 К and delayed 4-8 hours, and freezings are carried out to the temperature (255 -253) К.Документ Склад спреду з наповнювачем (Патент України на винахід № 94545)(2011) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла Вікторівна; Дятел, Ольга ВікторівнаСклад спреду з наповнювачем, який включає воду, сухе знежирене молоко, масло вершкове жирністю 72,5 %, жир рослинний, екструдат рису, наповнювач, емульгатор, ароматизатор, який відрізняється тим, що як наповнювач містить шрот з плодів розторопші плямистої, як жир рослинний містить олію розторопші при наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг нормалізованої суміші: масло вершкове жирністю 72,5 % 846,5-799,29 олія розторопші 94,06-141,27 сухе знежирене молоко 4,01-2,01 екструдат рису 3,31-1,6 шрот з плодів розторопші 0,70-0,40 емульгатор 4,25-4,30 ароматизатор 0,25-0,30 вода решта. A composition spread with filler, which includes water, skimmed milk powder, butter fat 72,5 %, vegetable fat, extrudate rice, filler, emulsifier, flavour, which differs that as filler is contained by meal from the garden-stuffs of thistle spotted, as vegetable fat is contained oil of thistle at the following correlation of components, kg, on 1000 kg of the normalized mixture: butter fat 72,5 % 846,5-799,29 oil of thistle 94,06-141,27 skimmed milk powder 4,01-2,01 extrudate rice 3,31-1,6 meal from the garden-stuffs of thistle 0,70-0,40 emulsifier 4,25-4,30 flavour 0,25-0,30 water rest