Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Денисюк, Алла Павлівна; Коровіна, Марія ВолодимирівнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.Документ Паштет м'ясний запечений "Особливий"(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Тимченко, Денис ОлексійовичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого функціонального призначення з підвищеним вмістом ПНЖК. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked baked functional apples with a high content of PUFA. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.Документ Суміш порошкоподібного киселю (Деклараційний патент на винахід №59223)(2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичДеклараційний патент на винахід. Суміш порошкоподібного киселю, що включає згущувач, цукор-пісок, плодово-ягідний екстракт, лимонну кислоту у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. A mixture of powdered jelly that includes thickening, sugar, fruit extract, citric acid in a ratio which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%.Документ Суміш кулінарного соусу (Деклараційний патент на винахід №61337)(2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичДеклараційний патент на винахід. Суміш кулінарного соусу, що включає модифікований крохмаль, сіль, цукор, бульйон, сухе молоко, лимонну кислоту, чорний перець, приправу у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. Cooking sauce mixture comprising the modified starch, salt, sugar, broth, milk powder, citric acid, black pepper, seasoning in a certain ratio, which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%.Документ Спосіб визначення оптимальної концентрацій крохмалю в розчині (Деклараційний патент на винахід № 69265)(2004) Ковбаса, Володимир Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ромашко, Олена Василівна; Мельник, Оксана ЮріївнаДеклараційний патент на винахід. Спосіб визначення оптимальної концентрації крохмалю в розчині, який включає приготування водних розчинів крохмалю різних концентрацій, вимірювання фізичних характеристик отриманих розчинів, побудову кінетичних кривих за результатами вимірювання, який відрізняється тим, що в проводять вимірювання інтенсивності поглинання ультразвукових хвиль розчином крохмалю, а за даними кінетичних кривих визначають концентрацію крохмалю в розчині. Declarative patent for an invention. Method of determining the optimal concentration of starch in solution, which includes the preparation of aqueous solutions of different concentrations of starch, the measurement of physical characteristics of the obtained solutions, the construction of kinetic curves by measuring, wherein in taking measurements of intensity of absorption of ultrasonic waves solution of starch, and according to the kinetic curves determine the concentration of starch in solution.Документ Спосіб визначення оптимальної концентрацій крохмалю в клейстері (Патент на корисну модель № 6673)(2005) Ковбаса, Володимир Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Мельник, Оксана ЮріївнаДеклараційний патент на винахід. Спосіб визначення оптимальної концентрації крохмалю в клейстері, який включає приготування водних розчинів крохмалю різних концентрацій, заварювання крохмальних клейстерів, вимірювання фізичних характеристик отриманих суспензій, побудову кривих за результатами вимірювання, який відрізняється тим, що в кожному з отриманих клейстерів визначають концентрацію крохмалю за допомогою методу вільних крутильних коливань маятника та діелектричного методу, а потім за отриманими даними механічних та діелектричних кривих визначають оптимальну концентрацію крохмалю у клейстері. Declarative patent for an invention. Method of determining the optimal concentration of starch paste, which includes the preparation of aqueous solutions of different concentrations of starch, brewing starch paste, measuring physical characteristics received suspensions, the construction of curves by measuring, which is characterized in that in each of the obtained paste starch concentration determined by the method of free torsion pendulum and dielectric method, and the data obtained by mechanical and dielectric curves determined optimal concentration of starch paste.Документ Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959)(2006) Коваль, Ольга АндріївнаТехнічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка. The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.Документ Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20960)(2007) Коваль, Ольга АндріївнаОпис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.