Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101673)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кириченко, Павло Олегович; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення, що містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію та додатково містить порошок топінамбура, фруктозу.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на винахід № 108676)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна
    Винахід стосується оздоблювального напівфабрикату піноподібної структури дієтичного призначення, що містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому оздоблювальний напівфабрикат додатково містить мальтитол та фруктозу. The invention relates to semi finishing spumy structure dietary purposes, containing agar, dried egg white, citric acid, essence, and finishing intermediate product additionally contains maltitol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
    Жувальна карамель функціонального призначення містить ізомальт, фруктозу, желатин, лимонну кислоту, борошно зародків пшениці, аскорбінову кислоту.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 85969)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Зай, Ольга Степанівна
    Жувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту, ізомальт та фруктозу.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Зай, Ольга Степанівна; Божок, Олександр Сергійович
    Жувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту та додатково містить ізомальт і фруктозу. Заявлена жувальна карамель придатна для вживання всіма верствами населення, в тому числі хворими на цукровий діабет.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure on base of fructose and erythritol for dietic pies and pastries comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить мальтитол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure dietary purposes comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with maltitol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 47919)
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна
    Кекс для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, фруктозу, вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake for diabetics comprises wheat flour, fructose, butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок містить: агар, патоку крохмальну, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію. Він додатково містить фруктозу та лактулозу. Foamed decorative semiproduct on the base of fructose and lactulose for dietetic pies and pastries comprises: agar, starch molasses, dried egg white, citric acid, essence. Additionally it comprises fructose and lactulose.