Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Склад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)(2017) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Божко, Олександр МиколайовичСклад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116508)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Николайчук, Юлія ВіталіївнаВинахід стосується складу низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, as egg white contains dry egg white, as a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116507)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, moreover, like egg white, it contains dry egg white, as a sweetener, it contains glucose-fructose syrup, and additionally contains dogwood puree.Документ Склад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391)(2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал БахлуловичСклад холодного соусу, що містить рослинний компонент, жирову сировину, який відрізняється тим, що як рослинний компонент використано порошок щавнату, як жирову сировину - вершки тваринні 20 % та додатково вносять рослинні наповнювачі - яблуко печене, корінь петрушки, цибулю ріпчасту, прянощі - порошок куркуми і лафанту анісового. The composition of the cold sauce contains a vegetable component, a fatty raw material, which differs in that as a vegetable component, schannat powder is used, as a fatty raw material - animal cream 20% and additionally add vegetable fillers - baked apple, parsley root, onion, spices - turmeric powder and lafant aniseed.Документ Склад холодного соусу "Щавнатик" (Патент на винахід № 115396)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал БахлуловичСклад холодного соусу «Щавнатик» має підвищену харчову цінність, збагачений натуральними вітамінами. Містить порошок щавнату, вершки 20%, цибуля ріпчаста, корінь петрушки, яблучне пюре, куркуму, лафант анісовий. The composition of cold sauce "Shavnatik" has an increased nutritional value, enriched with natural vitamins. Contains powder of schavnut, cream 20%, onion, parsley root, apple puree, turmeric, lafanta anise.Документ Склад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 118131)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains dogwood puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 117506)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Николайчук, Юлія ВіталіївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.Документ Запіканка з сиру кисломолочного (Деклараційний патент на корисну модель № 120628)(2017) Ніколайчук, Аліна Олександрівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичЗапіканка з сиру кисломолочного, що містить сир кисломолочний, борошно, цукор, яйця, маргарин, сухарі, сметану. Як борошно використовують амарантове борошно, додатково вводять гарбуз, моркву, лимон, насіння кунжуту та ядра арахісу.