Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 143985)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп та додатково введено пюре з банана. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener and banana puree is additionally introduced
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я Олександрівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango puree
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Іщенко, Ганна Валеріївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Низькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,
  • Ескіз
    Документ
    Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)
    (2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона Юріївна
    Склад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131051)
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Краснощокова, Катерина Павлівна
    Склад низькокалорійного бананово-вершкового шуму, що включає вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту, як підсолоджувач, входить глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, та додатково входить пюре з банана. The composition of the low-calorie banana-cream noise, including cream 33% and a sweetener, which differs in that its content, as a sweetener, includes glucose-fructose syrup GFS-42 and additionally includes banana puree.