Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Низькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,
  • Ескіз
    Документ
    Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
  • Ескіз
    Документ
    Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)
    (2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza puree
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)
    (2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона Юріївна
    Склад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму (Деклараційний патент на корисну модель № 131048)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Кузьменко, Олександр Максимович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного шуму, що включає в себе: вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняться тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп-42 та додатково входить пюре з винограду. The composition of the low-calorie noise includes: cream 33% and a sweetener, which is distinguished by the fact that it contains glucose-fructose syrup-42 as a sweetener and additionally includes grape puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131047)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Іскандарова, Ірина Романівна
    Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп, додатково входить пюре з фейхоа та бананове пюре. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener, additionally includes feijoa puree and banana puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 130437)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Споденко, Олександр Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад фруктового масляного крему, що включає в себе вершкове масло, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре печеного банана, імбирний сік та свіжий базилік, суха сироватка, The composition of the fruit butter cream, includes butter, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes baked banana puree, ginger juice and fresh basil, whey powder.