Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139186)(2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор ФедоровичСпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату передбачає збивання яєць з цукром, додавання підігрітого до 30 °C вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання. Попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 6-8 хв. при частоті обертання робочого органу міксера 3-4 c-1, в ультразвуковому полі потужністю 0,4-0,8 кВт, при температурі 25-27 °C.Документ Композиція масляного бісквітного напівфабрикату "Ягідна Прага" (Деклараційний патент на корисну модель № 102778)(2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичКомпозиція для виготовлення масляного бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок, порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. Додатково вноситься емульгатор PGE 55. The composition for making butter biscuit cake mix contains wheat flour premium, sugar, butter, melange, cocoa powder, rowan berry powder ordinary or buckthorn buckthorn or viburnum common. An additional emulsifier is introduced PGE 55.Документ Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939)(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичКомпозиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.Документ Склад пісочного печива «Аронія» (Патент на корисну модель № 94940)(2014) Яблонська, Ірина Олексіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичСклад пісочного печива, який відрізняється тим, що як цукор використовується цукрова пудра і додатково вноситься горобинове борошно. The composition of shortbread is characterized in that the powdered sugar is used as sugar and ash flour is added.Документ Спосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка» (Патент на винахід № 107164)(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичСпосіб виробництва масляного напівфабрикату, який відрізняється тим, що масло вершкове розм'якшують до температури 20…22 °C, перемішують і одночасно перетирають з плодово-ягідним порошком у кількості 20…25 %, додаючи лецитин у кількості 0,1…0,2 % до одержання розміру часточок суспензії масляного напівфабрикату 20…30 мкм. The method of production of oil semi-finished product is characterized in that butter is soften to the temperature of 20 ... 22 ° C, stirred while fray with fruit powder in the amount of 20 ... 25%. Lecithin is added in the amount of 0.1 ... 0.2 % to obtain the particle size of the suspension of oil semi-finished product of 20 ... 30 microns.Документ Спосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка» (Патент на корисну модель № 89042)(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичКороткий опис: Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка». Description to useful model patent. Method of producing of semi-finished oil «Carotinka».Документ Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна СергіївнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making a biscuit half-finished product.Документ Композиція для виготовлення здобних виробів (Патент на корисну модель № 63880)(2011) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена БроніславівнаОпис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення здобних виробів. Description to useful model patent. Composition for making pastry products.