Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
  • Ескіз
    Документ
    Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Денисюк, Алла Павлівна; Коровіна, Марія Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Унікальний"
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис Олексійович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з додаванням мигдалю (Патент на корисну модель № 74801)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович; Пешук, Людмила Василівна
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення пельменів, до складу яких входить мигдаль смажений, який має високу харчову та поживну цінність, та розширення асортименту даного виду напівфабрикату. The basis of the utility model the task creation ravioli, which include roasted almonds, which has high nutritive and nutritive value, and expand the range of this type of semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Журавель, Олена Вікторівна
    Основним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений дієтичний (Патент на корисну модель № 65956)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна Іванівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого дієтичного з низькою калорійністю, який призначений для профілактичного харчування. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked low calorie diet that is designed for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений низькокалорійний (Патент на корисну модель № 53108)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого низькокалорійного. The basis of the utility model tasked with developing low-calorie recipe pate grilled.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом дикого кабана (Патент на корисну модель № 53104)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом зайця (Патент на корисну модель № 53107)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.