Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Равіолі рибні (Патент на винахід № 121167)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович
    Равіолі рибні, що містять філе хека, жовтки яєць, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять паростки сої та крем-сир. Fish ravioli containing hake fillets, egg yolks, wheat flour, onions, salt, which differ in that they additionally contain soy sprouts and cream cheese.
  • Ескіз
    Документ
    Равіолі (Патент на винахід № 121170)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович
    Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.
  • Ескіз
    Документ
    Млинці з водоростями Вакаме (Патент на винахід № 120690)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Соломінський, Олексій Андрійович
    Млинці, що містять борошно пшеничне, олію, молоко, яйця, цукор та сіль, які відрізняються тим, що додатково містять мелені водорості Вакаме. Pancakes containing wheat flour, butter, milk, eggs, sugar and salt, which are different additionally containing ground Wakame seaweed.
  • Ескіз
    Документ
    Печиво «Цілюще зернятко» (Патент на винахід № 105342)
    (2014) Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу винаходу поставлена задача створити здобне печиво зниженої калорійності, зі зменшеним вмістом цукру, підвищеної харчової та біологічної цінністю, збалансоване за поживними речовинами, з поліпшеними структурно-механічними властивостями. Печиво «Цілюще зернятко», що містить борошно пшеничне, цукрову пудру, маргарин, меланж, молоко сухе, вуглеамонійну сіль, воду, яке відрізняється тим, що до рецептурного складу додається борошно з неферментованого вівсяного солоду, гуміарабік «FiBREGUM ™ B», ванільна пудра. The basis of the invention is to create a rich cookies reduced calorie, reduced-sugar, high nutritional and biological value, nutritionally balanced, with improved structural and mechanical properties. Cookies «Healing grain» containing wheat flour, powdered sugar, margarine, egg, milk powder, ammonium salt, water, characterized in that the composition is added to the prescription of non-fermented oat flour, malt, acacia «FiBREGUM ™ B», vanilla powder.
  • Ескіз
    Документ
    Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)
    (2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Здобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 85869)
    (2013) Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна
    Макаронні вироби функціонального призначення містять борошно пшеничне, воду і висівки, додатково використовується високометоксильований пектин як структуроутворювач при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне – 75 – 85; висівки харчові 15 – 25; пектин цитрусовий високометоксильований - 0,2 – 0,5; вода – решта. Functional macaroni products are made from wheat flour. Water and bran. Pectin as structure forming agent is used additionally in such composition, mass %: wheat flour – 75 – 85 %, bran – 15 – 25 %, citric pectin – 0,2 – 0,5, water – rest.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко» (Патент на корисну модель № 87154)
    (2014) Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу корисної моделі поставлена мета створення способу виробництва здобного печива «Цілюще зернятко», з поліпшеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів. Спосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко», що складається з приготування тіста шляхом збивання маргарину з цукровою пудрою і іншими компонентами згідно рецептурного складу та змішування збитої маси з пшеничним борошном, формування та випікання готових виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вноситься борошно з неферментованого солоду голозерного вівса. The basis of the utility model the goal to provide a method of manufacture butter biscuits «Healing grain», with improved structural and mechanical properties of dough and finished products. Method of manufacturing butter biscuits «Healing grain», which consists of dough by whisking the margarine with powdered sugar and other components of the composition according to the prescription and mixing shot down weight of wheat flour, shaping and baking the finished products, characterized in that the preparation of the dough additionally introduced unfermented flour and malt holozernoho oats.
  • Ескіз
    Документ
    Печиво «Цілюще зернятко» (Патент на корисну модель № 87153)
    (2014) Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створити здобне печиво зниженої калорійності, зі зменшеним вмістом цукру, підвищеної харчової та біологічної цінністю, збалансоване за поживними речовинами, з поліпшеними структурно-механічними властивостями. Печиво «Цілюще зернятко», що містить борошно пшеничне, цукрову пудру, маргарин, меланж, молоко сухе, вуглеамонійну сіль, воду, яке відрізняється тим, що до рецептурного складу додається борошно з неферментованого вівсяного солоду, гуміарабік «FiBREGUM ™ B», ванільна пудра. The basis of the utility model tasked with a reduced calorie butter cookies, with a reduced-sugar, high food and biologically valuable, balanced for nutrients with improved structural and mechanical properties. Cookies «Healing grain» containing wheat flour, powdered sugar, margarine, egg, milk powder, ammonium salt, water, characterized in that the composition is added to the prescription of non-fermented oat flour, malt, acacia «FiBREGUM ™ B», vanilla powder.
  • Ескіз
    Документ
    Сухарі “Potato`s” (Патент на корисну модель № 68233)
    (2012) Устинов, Юрій Васильович; Крамаренко, Марина Володимирівна; Охріменко, Валентина Вікторівна
    В онову корисної моделі поставлена задача збагатити сухарі мікроелементами (К), розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок сухого картопляного пюре в оптимальному його співвідношенні з рецептурними компонентами. The basis of the utility model tasked enrich crackers microelements (K), to expand its range of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of dry mashed potatoes in the optimal its relation with prescription components.
  • Ескіз
    Документ
    Сухарі з оздоровчими властивостями (Патент на корисну модель № 56318)
    (2011) Устинов, Юрій Васильович; Марченко, Людмила Вікторівна; Ковалюк, Оксана Анатоліївна
    В оcнову корисної моделі поставлена задача розробити сухарі з оздоровчими властивостями, розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок пюре топінамбура при внесенні якого вироби збагачуються вітамінами та зменшується кількість цукрози. The basis of the utility model tasked to develop crackers with wellness properties, expand the assortment of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of topinamburs puree, in making of which products are enriched with vitamins and reduced the number of sucrose.