Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання пюре-напівфабрикату із буряку столового(Патент на корисну модель №131283)(2019) Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки способу отримання пюре- напівфабрикату із буряку столового, в якому за рахунок введення нових технологічних стадій забезпечується необхідний ступінь розварювання та покращується його органолептичні показники: колір, смак, та подовжується термін зберігання пюре-напівфабрикату.The basis of the useful model is the task of developing a method for the production of semifinished pureer from beetroot by introducing new technological stages provides the required degree of welding and improves its organoleptic characteristics: color, taste, and lengthens the semifinished pureer.Документ Пюре-напівфабрикат вишнево-буряковий (Патент на корисну модель № 130860)(2018) Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКорисна модель належить до харчової промисловості, конкретно до виготовлення напівфабрикату для виготовлення солодких страв у закладах ресторанного господарства.A useful model belongs to the food industry, specifically to the manufacture semifinished product for making sweet dishes in restaurants.Документ Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 109586)(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина СергіївнаВинахід належить до посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який включає м'ясо куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду, який як м'ясо куряче містить червоне куряче м'ясо, як харчову добавку містить кремнезем, та додатково містить гарбуз та соєвий білок. The invention relates to chopped semi-finished products from red poultry meat, including chicken meat, food additive, salt, spices, water, which, as a chicken meat, contains red chicken meat and as a food additive contains silica, also contains a pumpkin and soy protein.Документ М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )(2017) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Яровий, Володимир ЮрійовичВведення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).Документ Сухий білково-рослинний напівфабрикат з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)(2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Катерина ОлександрівнаВинахід стосується сухого білково-рослинний напівфабрикату з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного харчування, що містить молочну сироватку, причому напівфабрикат додатково містить бурштинову кислоту, L-карнітин, кріопорошки із цукрового буряку, моркви, гарбуза. The invention relates to a dry protein vegetable semifinished product of multivariate milk whey for the enrichment of foods for special dietary foods containing milk whey, the semifinished additionally containing amber acid, L-carnitine, sugar beet cryopresources, carrots, and pumpkin.Документ М'ясний січений напівфабрикат(2017) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Шаповалов, Олексій ВасильовичКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.Документ М'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочною(2017) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Пасічник, Юлія ОлександрівнаКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробницвта січених напівфабрикатів з м 'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури січеного напівфабрикату збалансованого за амінокислотним складом,за рахунок білківнативної сироватки молочної. The utility model belongs to the food industry and can be used for Production of cut semi-finished products made from minced meat for special and catering. The basis of a useful model is the task of development Recipes of the broken intermediate product balanced by the amino acid composition, due to proteins native whey milk.Документ Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078)(2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій ВікторовичВинахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.Документ Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)(2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій ВікторовичСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.Документ Пристрій для змішування рідких напівфабрикатів (Патент на корисну модель №103656)(2015) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичПристрій містить корпус, вертикальний вал та ротор. В роторі наявні наскрізні канали та циліндри з ексцентриситетом. The device includes a housing, a vertical shaft and the rotor. In the rotor, there are transverse channels and cylinders with eccentricity.