Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з молочною сироваткою (Патент на корисну модель № 130714)
    (2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смага, Анастасія Сергіївна; Слободянік, Анна Володимирівна
    Пельмені містять свинину напівжирну, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, воду питну. Згідно з корисною моделлю додатково містять м'ясо куряче, сироватку молочну нативну, сироватку молочну суху. Dumplings contain pork bold, wheat flour, fresh onions, table salt, ground black pepper, drinking water. According to the utility model additionally contain chicken meat, native milk whey, whey milk powder.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені “Сонячні’’ (Патент на винахід модель № 104378)
    (2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Маршалок, Тарас Валерiйович
    Задачею створення пельменів “Сонячні’’, в яких до основної сировини вводиться овочева сировина, шкіра куряча та жиро-білкова емульсія, що забезпечує підвищення біологічної цінності пельменів і використовується при створенні нових харчових продуктів масового споживання. The task of creating ravioli "Sun'', which is introduced to the basic raw vegetable raw chicken skin and fat-protein emulsion that enhances the biological value of meat dumplings and used to create new food products of mass consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені оздоровчі з м'ясом індички (Патент № 82762)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Наріжна, Поліна Вікторівна
    Формула корисної моделі: Розроблено рецептуру пельменів оздоровчих з м'ясом індички, що включають борошно пшеничне вищого ґатунку, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, воду на гідратацію які відрізняються тим, що як м'ясо використовується м'ясо індички та додатково містить імуноукріплююча приправу на основі кухонної солі, зародки пшениці, перець червоний мелений, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо індички 45,0-50,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 30,0-36,0 цибуля ріпчаста свіжа 3,0-5,0 яйця курячі 1,5-2,5 імуноукріплююча приправа на основі кухонної солі 2,0-3,0 цукор-пісок 0,05-0,15 перець чорний мелений 0,05-0,15 перець червоний мелений 0,05-0,15 борошно на підсипку 0,8-1,2 олія рослинна 0,15-0,25 вода на гідратацію 7,0-9,0 зародки пшениці 2,0-4,0 Formula utility model: A recipe ravioli with meat turkey health, including wheat flour, fresh onion, eggs, sugar, black pepper, flour for addition, vegetable oil, water for hydration which differ in which is used as meat turkey meat and further comprising firming immunity seasoning from salt, wheat germ, ground red pepper, the following ratio of components, wt. %: turkey meat 45,0 - 50,0 wheat flour 30,0 - 36,0 fresh onions 3.0 - 5.0 eggs 1.5 - 2.5 firming immunity seasoning salt from 2.0 - 3.0 sugar 0,05 - 0,15 ground black pepper 0,05 - 0,15 ground red pepper 0,05 - 0,15 flour for addition 0.8 - 1.2 vegetable oil 0.15 - 0.25 water for hydration 7,0 - 9,0 wheat germ 2,0 - 4,0
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Сонячні» (Патент на корисну модель № 80714)
    (2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Маршалок, Тарас Валерiйович
    Пельмені містять свинину, меланж, борошно, спеції та додатково моркву, буряк, білкову емульсію, соєвий текстурат. Dumplings contain pork, egg, flour, spices and extra carrots, beets, protein emulsion, soy texturate.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з додаванням мигдалю (Патент на корисну модель № 74801)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович; Пешук, Людмила Василівна
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення пельменів, до складу яких входить мигдаль смажений, який має високу харчову та поживну цінність, та розширення асортименту даного виду напівфабрикату. The basis of the utility model the task creation ravioli, which include roasted almonds, which has high nutritive and nutritive value, and expand the range of this type of semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені „Диво”(Патент на винахід 97061)
    (2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Сусяк, Вікторія Іванівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено пельмені, що містять цибулу ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що додатково містять червону рибу лосось, перець чорний мелений, водорість ламінарія, барвник "чорнила каракатиці”. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises salmon, black sprinkling pepper, water-plant laminariya, dye "inks of cuttle-fish".
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені „Морські”(Патент на винахід 97062)
    (2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Сусяк, Вікторія Іванівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено пельмені, що містять цибулу ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що додатково містять креветки тигрові, гребінці морські, перець червоний мелений, водорість ламінарія, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises tiger shrimps, scallops marine, red sprinkling pepper, water-plant laminariya, water on hydratation.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені „Ексклюзив”(Патент на винахід 98269)
    (2012) Ребець, Ростислав Борисович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблено пельмені, що містять цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять білу рибу судак, перець червоний мелений, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises white fish sudak, red sprinkling pepper, water-plant laminariya, water on hydratation.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)
    (2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна Сергіївна
    Розроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)
    (2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна Сергіївна
    Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.