Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 23
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я Олександрівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango puree
  • Ескіз
    Документ
    Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
  • Ескіз
    Документ
    Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)
    (2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza puree
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287)
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить сухий яєчний білок, пюре селери, клітковину льону, сироватку, як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains dry egg white, celery puree, flax fiber, whey, glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)
    (2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона Юріївна
    Склад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.
  • Ескіз
    Документ
    Склад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)
    (2017) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Божко, Олександр Миколайович
    Склад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116507)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина Олександрівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, moreover, like egg white, it contains dry egg white, as a sweetener, it contains glucose-fructose syrup, and additionally contains dogwood puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад десерту самбук (Патент на винахід № 117418)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Бєдусенко, Лілія Сергіївна
    Склад десерту самбуку, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить пюре з кореня лопуха, молочну сироватку та як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп. The composition of the sambuca dessert, containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains burdock root puree, whey and as a sweetener contains glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Склад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)
    (2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.