Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA)(2017) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Березюк, Анна СергіївнаПаштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.Документ М'ясний паштет з рослинними добавками(2017) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Калачікова, Анна МиколаївнаЗапропонований м'ясний паштет з рослинними добавками передбачає використання грибної сировини,що дозволяє отримати продукт з оптимальними органолептичними показниками. Технічний результат полягає в отриманні м'ясного паштету з рослинними добавками з високими ехнологічними, структурно-механічними характеристиками. The proposed meat paste with herbal supplements provides use of mushroom raw material, which allows obtaining the product with the optimal organoleptic parameters. The technical result is to get meat paste with plant additives with high technological, structural and mechanical characteristics.Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Паштет низькокалорійний (Патент на корисну модель № 89169)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Федоренко, Дмитро Віталійович; Сизоненко, Дмитро ЮрійовичВ основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру паштету низькокалорійного з високими функціонально-технологічними властивостями. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, колір, консистенція і пластичність та покращенні мікроелементного складу продукту. Невисока калорійність паштету дозволила перевести його в розряд дієтичних продуктів, призначених для профілактичного харчування. The goal of the utility model is to develop a low-calorie paste with high functional and technological properties. The technical result that can be obtained in implementing a utility model is to expand the product range to improve the quality of the target product, in particular, the organoleptic parameters such as taste, color, consistency and plasticity, and the improvement of the micro-element composition of the product. The low calorie content of the paste has allowed it to be transferred to the category of dietary products intended for preventive nutrition.Документ Спосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243). The method of manufacturing puree soup with liver (Patent for utility model number 112243).Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаРозроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.Документ Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана ВасилівнаЗадачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.Документ Паштет м'ясний запечений «Студентський» (Патент на корисну модель № 85598)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Тимченко, Денис ОлексійовичПаштет м’ясний запечений, який включає печінку яловичу бланшовану, сіль кухонну харчову, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить м'ясо куряче, м'ясо індиче, яйця курячі, цибулю ріпчасту, соняшникову олію, альбумінну масу, крупу манну, моркву, суміш спецій «Італійські страви» з наступним рецептурним співвідношенням у %: • м'ясо куряче 19-22 • м'ясо індиче 18-22 • печінка яловича бланшована 20-22 • яйця курячі 3-5 • цибуля ріпчаста 3-5 • соняшникова олія 3-10 • альбумінна маса 7-10 • морква 5-6 • крупа манна 7-10 • сіль кухонна харчова 1,0-1,5 • перець чорний мелений 0,05-0,1 • суміш спецій «Італійські трави» 0,05-0,1. Pate meat baked, which includes beef liver blanched, edible salt, ground black pepper, which is characterized in that it further comprises chicken meat, turkey meat, eggs, onions, sunflower oil, albumin, semolina, carrots, spice mix "Italian cuisine " with the following prescription ratio in %: • meat of chickens 19-22 • meat turkey 18-22 • beef liver blanched 20-22 • eggs 3-5 • onions 3-5 • sunflower oil 3-10 • albumin 7-10 • carrots 5-6 • semolina 7-10 • edible salt 1.0-1.5 • ground black pepper 0.05-0.1 • spice mix "Italian herbs" 0.05-0.1 .Документ Паштет м'ясний запечений «Дієтичний» (Патент на корисну модель №85610)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Денис ОлексійовичПаштет м’ясний запечений, який включає печінку яловичу бланшовану, цибулю ріпчасту, моркву, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить м'ясо куряче, м'ясо індиче, яйця курячі, гарбузову олію, крупу манну, сіль кухонну харчову, суміш спецій «Італійські страви» з наступним рецептурним співвідношенням у %: • м'ясо куряче 29-32 • м'ясо індиче 18-22 • печінка яловича бланшована 20-22 • яйця курячі 3-5 • цибуля ріпчаста 3-5 • гарбузова олія 3-10 • морква 5-6 • крупа манна 7-10 • сіль кухонна харчова 1,0-1,5 • перець чорний мелений 0,05-0,1 • суміш спецій «Італійські трави» 0,05-0,1. Pate baked meat, which includes beef liver blanched, onion, carrots, ground black pepper, which is characterized in that it further comprises chicken meat, turkey meat, eggs, pumpkin oil, semolina, edible salt , a mixture of spices "Italian cuisine" with the following prescription ratio in%: • meat of chickens 29-32 • meat turkey 18-22 • beef liver blanched 20-22 • eggs 3-5 • onions 3-5 • pumpkin oil 3-10 • carrots 5-6 • semolina 7-10 • edible salt 1.0-1.5 • ground black pepper 0.05-0.1 • spice mix "Italian herbs" 0.05-0.1 .Документ Паштет м'ясний ’’Диво’’ (Патент на корисну модель № 82774)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина Олегівна; Головченко, Георгій ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури ковбасних паштетів м'ясних з використанням кореня петрушки та топінамбура, що дає можливість зробити вироби продуктами дієтичного харчування, збагачує їх вітаміном С, селеном. The basis of the utility model given the task - developing recipes sausage meat pates using parsley root and artichoke, which makes it possible to produce dietary products, enriching them with vitamin C, selenium.