Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель і алгоритм машинного розрахунку коефіцієнта рециркуляції та витрати палива в тунельній хлібопекарській печі
    (2015) Дудко, Сергій Дмитрович
    Розглянута математична модель рециркуляційного контуру хлібопекарської тунельної печі. Виконана адаптація зазначеної моделі під потреби машинного розрахунку основних величин, що характеризують роботу циклотермічної системи — коефіцієнта рециркуляції та витрати палива. Описаний алгоритм, який передбачає виконання циклічних розрахунків у послідовності: канал — циклотермічна система в цілому — канал. Mathematical model of recirculated circuit for baking oven is studied. The adaptation of the model for machine calculation of basic values that characterize the work of the cyclothermic system - recycle ratio and fuel consumption was completed. The algorithm, providing for execution of cyclic calculation in a sequence: heating channel — cyclothermic system as a whole — heating channel, was proposed. Unlike existing methods of calculation eliminates the need to have value of combustion gas temperature in exhaust as a source data. The new method is free of this defect. To perform a complete thermal calculation of baking oven is enough to know in addition to the usual source data the temperature and flow rate of the out coming gases that are the result of the heating channels previous calculation. This method can enhances the possibility of computer simulation using in the design of new devices and debugging optimal baking modes in existing furnaces
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв
    (2000) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Зірніс, Іріна Вікторівна; Сидоренко, Світлана Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Котенко, Анатолій Георгійович
    В підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання. The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Експериментальна малогабаритна установка для приготування заварки
    (1996) Оладько, А. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Ковальов, Олександр Володимирович
    Наведено опис та принцип роботи експериментальної малогабаритної установки для приготування заварки в умовах малої пекарні.
  • Ескіз
    Документ
    Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні
    (1996) Оладько, А. М.; Ковальов, Олександр Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович
    Наведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимальне керування процесом випікання і пристрій для його здійснення
    (1996) Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Теличкун, Володимир Іванович
    Наявні способи керування процесом випікання за температурою у пекарній камері, які використовуються на сучасних хлібозаводах, передбачають стабілізацію температури, як параметра теплового режиму хлібопекарної печі. Однак в умовах радіаційно-конвективного теплообміну показання термометра значною мірою залежить від його конструкції та розташування відносно гріючих і теплосприймаючих поверхонь. Простота і доступність температурних вимірювань призводить часто до того, що ними заміняють теплові вимірювання, але однозначного зв'язку між температурою і тепловим потоком немає. Відома залежність теплового потоку від різниці температур (точніше, градієнта температур) тільки в окремих найпростіших випадках дозволяє отримувати інформацію про щільність теплового потоку на основі термометричних засобів, у основному ж ці засоби специфічні. Existing methods of managing the process of baking the temperature in the baking chamber are used in modern bakeries, provide stabilization temperature as parameter thermal regime baking oven. However, in a radiation-convective heat thermometer largely depends on its design and location relative to the heating and heat perceivingsurfaces. Simplicity and accessibility temperature measurements often leads to the fact that they replace thermal measurement, but a clear connection between temperature and heat flux there. Known dependence of heat flux on temperature difference (more precisely, the temperature gradient) only in some simple cases to obtain information on heat flux from thermometric means, basically, these specific tools.
  • Ескіз
    Документ
    Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів
    (2011) Дудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра Іллівна; Сидорченко, Є. Б.
    Наведено технічні характеристики обладнання для безтарного транспортування борошна і цукру на сучасних підприємствах. The technical characteristics of the equipment for bulk transportation of flour and sugar in modern enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку
    (2003) Дудко, Сергій Дмитрович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна
    Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.