Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку(2003) Дудко, Сергій Дмитрович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаМетодичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Документ Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна; Луговська, В.Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Документ Кошти на соціальний розвиток(1991) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шаповал, Олена Федорівна; Шматкова, Галина КарпівнаВ статті оцінено і обґрунтовано виділення коштів на соціальний розвиток. З перебудовою управління підприємством вдосконалюється система формування й витрачання коштів, що йдуть на розвиток соціальної інфраструктури, підвищення реальних доходів усіх членів колективу з урахуванням їхнього внеску у кінцеві результати виробництва, створення сприятливих умов відтворення робочої сили, духовне вдосконалення і розкриття потенційних творчих можливостей всіх працюючих, забезпечення умов для зростання продуктивності праці.Документ Планування собівартості(2002) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаВ статті наведено склад витрат собівартості реалізованої продукції. Витрати на виробництво продукції у вартісному вираженні формують її виробничу собівартість. Виробничу собівартість продукції планують на підставі складання калькуляції. При цьому визначають величину прямих і непрямих витрат на виробництво одиниці продукції в плановому періоді. Це один з найважливіших економічних показників господарської діяльності підприємства, який відображає зростання продуктивності праці, економію ресурсів, технічний прогрес.Документ Планування ціни та рентабельності(2002) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаВ статті наведено методику формування відпускної ціни лікеро-горілчаної продукції. В умовах ринкової економіки базою формування ціни має бути нормативна (планова) собівартість продукції з планової номенклатури, асортименту та нормативів станом на початок планового періоду з використанням калькулювання витрат методом величини покриття. Причому вихідна база характеризує рівень витрат і прибуток, уже досягнутий на початок планового періоду. In the article the method of forming the selling price of alcoholic beverages. In a market economy basis of price formation must be normative (planned) production costs of the planned range, variety and standards at the beginning of the planning period using the method of calculation of the cost value coverage. Moreover, the initial base characterizes the level of expenditure and income have been made at the beginning of the planning period.Документ Інноваційний шлях розвитку промисловості та проблеми становлення ринку спирту і лікеро-горілчаної продукції в Україні(2003) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна; Маринченко, Лоліта ВікторівнаВ статті розглянуто шляхи розвитку спиртової та лікеро-горілчаної промисловості на основі інноваційної складової. Прискорений розвиток інноваційних процесів, який базується на ефективному використанні науково-технічного потенціалу, є основним фактором підвищення результативності промисловості та економічного зростання.Документ Інвестиційна привабливість підприємства(2005) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна; Силантьєва, Наталія СергіївнаВ статті розглянуто комплексну порівняльну рейтингову оцінку інноваційно-інвестиційної привабливості підприємств спиртової галузі, яка враховує реальні досягнення найкращих підприємств. Оцінка інноваційної та інвестиційної привабливості – перший крок для прийняття рішення щодо доцільності капіталовкладень у підприємство, його придбання або порівняльної характеристики з аналогічними підприємствами певної галузі.Документ Інноваційні пріоритети галузі(2006) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шматкова, Галина Карпівна; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Маринченко, Лоліта ВікторівнаЗапропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості. Конкурентна спроможність промислової продукції передових країн світу базується на застосуванні сучасних наукоємких технологій» досконалій структурі й організації виробництва та раціональному його розміщенні.