Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання температури зерна пшениці в процесі його гідротермічної обробки
    (2021) Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Наведено результати математичного моделювання температури зерна пшениці в процесі гідротермічної обробки зерна під час підготовки зерна до помелу. Показано, що без підігрівання зерна неможливо досягнути температури зерна 20 °С. The results of mathematical modeling of the temperature of wheat grain in the process of its hydrothermal treatment during the preparation of grain for grinding are presented. It is shown that without heating the grain it is impossible to reach a grain temperature of 20 °С.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сортових помелів пшениці
    (2020) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович
    В роботі наведено результаті удосконалення технологічного процесу сортового помелу зерна пшениці. На основі досліджень білості борошна та його виходу показано можливості розвитку технології помелу.зерна пшениці в сортове борошно. The paper presents the results of improving the technological process of varietal milling of wheat. Based on research on the whiteness of flour and its yield, the possibilities of developing the technology of grinding wheat into varietal flour are shown.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз роботи млинзаводу зі скороченим технологічним процесом
    (2017) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович
    Наведено результати дослідження кумулятивних кривих виходу борошна борошномельного заводу зі скороченим технологічним процесом при різних добутках на І драній системі. The results of a study of the cumulative curves of the flour yield of a flour mill with a reduced technological process at different recoveries on the first break system are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність виділення легких домішок в лабораторному аспіраційному каналі
    (2017) Харченко, Євген Іванович; Чорний, Валентин Миколайович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Наведено результати дослідження ефективності пневмосепарування пшениці в лабораторному аспіраційному каналі. Показано, що зі збільшенням вмісту домішок у зерні, ефективність їх виділення зменшується. The results of studying the effectiveness of pneumatic separation of wheat in a laboratory aspiration channel are presented. It is shown that with an increase in the content of impurities in the grain, the efficiency of their separation decreases.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості індексу лущення та коефіцієнту лущення
    (2017) Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Розглянуто поняття індексу лущення та коефіцієнту лущення. Показано їх відмінності по відношенню до оцінки ефективності процесу лущення. The concepts of dehulling index and dehulling coefficient are considered. Their differences are shown in relation to the assessment of the effectiveness of the dehulling process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності роботи млинзаводу зі скороченим технологічним процесом
    (2016) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович
    В матеріалах конференції наведено результати дослідження білості борошна при різних режимах подрібнення зерна пшениці. In materials of conference results of research whiteness flours are resulted at different modes of crushing of grain of wheat.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив режимів роботи вальцьового верстата на вихід борошна в ентолейторі
    (2014) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович
    В технологічному процесі помелу ентолейтори є допоміжним подрібнюючим обладнанням, яке встановлюється після вальцьового верстату з метою підвищення виходу борошна на системі. Режим подрібнення крупок у вальцьовому верстаті впливає на режим подрібнення крупок в ентолейторі ЕСМ-1,5. Дослідженнями встановлено, що підвищення вилучення борошна у вальцьовому верстаті від 7,5 % до 28,3 % призводить до збільшення приросту виходу борошна і в ентолейторі з 17,7 % до 28,0 %. Залежність має лінійний характер. In the manufacturing process grinding entoleytory is an auxiliary grinding equipment that is installed after roller mill to improve output flour on the system. Daily crushing roller mill in krupok affect mode grinding krupok in entoleytori ECM-1.5. Research found that the increase in extraction flour roller mill from 7.5% to 28.3% leads to an increase in output growth flour and entoleytori of 17.7% to 28.0%. The dependence is linear.
  • Ескіз
    Документ
    Режими крупоутворення драних систем
    (2014) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Верещак, Євген; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Lath process is critical to the entire process of grinding grain into flour. Number intermediates receiving this stage, the decisive influence not only on the yield and quality of the meal, but the course of the entire process.