Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.Документ Лляне насіння як компонент при виробництві масляних паст з гепатопротекторними властивостями(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичПоказана можливість використання насіння льону для надання масляній пасті гепатопротекторних властивостей. Using flaxseed as hepatoprotective additive in butter paste.Документ Масляна паста з поліфункціональною добавкою(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.Документ Розроблення масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів із лікувально-профілактичними властивостями(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблено асортимент масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів,які мають лікувально-профілактичні властивості і високі органолептичні показники. We developed the range of butter paste with bioactive vegetable micronutrients witn preventive and medicinal properties and high organoleptic.