Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату
    (2021) Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна; Масліков, Максим Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Водно-спиртові настої із кавозамінників є перспективними напівфабрикатами у виробництві солодких десертів, кондитерських виробів, напоїв алкогольних та слабоалкогольних, коктейлів, що готують та реалізують заклади ресторанного господарства. Окрім розширення асортименту, збереження традиційного кавового смаку, можливо збільшення антиоксидантних властивостей, що уповільнюють негативні процеси в організмі людини. Water-alcohol infusions from coffee substitutes are promising semi-finished products in the production of sweet desserts, confectionery, alcoholic and low-alcohol drinks, cocktails prepared and sold by restaurants. In addition to expanding the assortment, preserving the traditional coffee taste, it is possible to increase antioxidant properties that slow down negative processes in the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Використання лохини в технології збивних десертів
    (2020) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Досліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.
  • Ескіз
    Документ
    Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів
    (2018) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів
    (2019) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.