Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
    (2011) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Розроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
    (2013) Жмура, Ірина; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла
    (2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Наведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
    (2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
    Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.
    (2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Методами рентгеноструктурного аналізу та диференціальної скануючої калориметрії досліджено вплив порошку із моркви кріогенного сушіння на жирову фазу збагаченого вершкового масла. X-ray diffraction and differential scanning calorimetry study the effect of carrot freeze-drying the powder modifications occurring in the fat phase enriched butter.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
    (2005) Сіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Досліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.
  • Ескіз
    Документ
    Вершкове масло збагачене порошком із моркви
    (2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Вершкове масло займає особливе місце серед молочних продуктів і відноситься до продуктів щоденного споживання. Це обумовлює перспективність розробки нових видів продуктів на його основі. Критеріями вибору порошків слугували їх функціональні властивості та гармонійне поєднання зі смаком продукту. Butter is unique among dairy and relations relates to products of daily consumption. This makes the prospects development of new products based on it. The criteria for selection of powders served their functional properties and harmonious blend of tasteful products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла
    (2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів. Вони містять вітамін А, радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію. Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту. Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.