Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
57 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії(2015) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.Документ Нові ідеї в розробці класичних десертів(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Гірак, БогданДослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВизначено реологічні параметри, а також здатність зв’язувати воду та розчинність набухаючого крохмалю в залежності від температури. The rheological parameters, as well as the ability to bind water and solubility of the swelling are determined starch depending on temperature.Документ Спектроскопічне дослідження картопляного пектину(2015) Грабовська, Олена Вячеславівна; Пастух, Ганна СтепанівнаДокумент Очищення природних вод від органічних домішок за допомогою шунгіту(2015) Грабовська, Олена Вячеславівна; Шуваєва, Світлана Сергіївна; Долонко, С.На сьогодні у практиці очищенні води широко використовуються природні мінерали. Одним із перспективних напрямів шляхів вирішення цього питання є застосування шунгіту (фуллериту). Today, the practice is widely used in water purification, natural minerals. One of the promising areas of solution to this problem is the use Shung (fullerites).Документ Дослідження впливу магнітного поля на електропровідність та рН різних типів вод(2015) Грабовська, Олена Вячеславівна; Янкова, Стефанія Сергіївна; Доленко, СвітланаЗа результатами досліджень було експериментально встановлено вплив магнітного поля на електропровідність та рН дистильованої, деіонізованої та водопровідної води. According to the research was experimentally established influence of magnetic field on the electrical conductivity and pH of distilled, deionized and tap water.Документ Контроль якості рослинної сировини, яка містить біологічно активні речовини(2012) Макаренко, Олександр Григорович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Бондаренко, Світлана ПетрівнаВ Україні активно розвивається інтерес до лікарської рослинної сировини, що підтверджується випуском значної кількості фармацевтичних препаратів на базі провідних фармацевтичних підприємствах України. In Ukraine actively growing interest in medicinal plants, as evidenced by the release of a significant amount of pharmaceuticals in the leading pharmaceutical enterprises of Ukraine.Документ Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю(2012) Грабовська, Олена Вячеславівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Парняков, Олексій СергійовичПри моделюванні складу їжі збагачення продуктів біологічно активними речовинами є актуальною проблемою. Особливий інтерес викликають похідні кисневмісних гетероциклів, які є одним з найпоширеніших класів природних сполук - флавоноїдів. When modeling the food fortification of biologically active substances is an urgent problem. Of particular interest are derivatives of heterocyclic oxygen, which is one of the most common classes of natural compounds - flavonoids.Документ Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія ІванівнаДослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем. Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.Документ Математична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю(2012) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена ВячеславівнаОдним з найважливіших технологічних процесів виробництва цукристих крохмалепродуктів є гідроліз крохмалю, який на сьогодні здійснюють за допомогою амілолітичних ферментів. One of the most important technological processes of production of starch products sugary is the hydrolysis of starch, which today is carried out using enzymes.