Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
44 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівДокумент Перспективи використання амарантового борошна в закладах ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтовано виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів з борошна амаранту, враховуючи його хімічний склад та вміст поживних речовин та охарактеризовано напрям збільшення асортименту продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності в закладах ресторанного господарстваДокумент Значення корпоративної культури в закладах готельно-ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано абстрактивність положення корпоративної культури: співдружність колективу навколо спільних надбань, колективних завдань при вирішенні важливих питань і надання неперевершеного сервісу та створення власної манери спілкування зі споживачами послуг гостинності і має певну систему організації, яка підкреслює її індивідуальність і неповторністьДокумент Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Соціально-культурні аспекти розвитку туризму і рекреації в Україні(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток туристичної галузі, яка сприяє підвищенню надходжень до бюджету, створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури та будівництву нових туристичних об’єктів, посиленню охорони та реконструкції існуючих історико-культурних пам’яток, також туризм є складовою рекреаціїДокумент Інноваційна діяльність в закладах гостинності(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговуванняДокумент Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОхарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культуриДокумент Використання плодів бузини чорної в стравах української кухні(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано доцільність використання плодів чорної бузини у харчовій промисловості, завдяки її цілющим та смаковим якостям, з неї можна приготувати багато корисних і смачних українських страв з високою біологічною та харчовою цінністю, які так необхідні для покращення раціону харчування людиниДокумент Інноваційні технології в ресторанній справі(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговування