Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 71
  • Ескіз
    Документ
    Концептуальна математична модель аналізу якості хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Здійснюється формалізація даних по якості хлібопекарської продукції, їх структуризація, і описується процес побудови дворівневої математичної моделі, метою якої є аналіз якості даних процесу приготування хлібопекарської продукції як на рівні окремих обчислювальних методів, так і на рівні комплексної кількісної оцінки якості. В першу чергу наводиться класифікація даних на кожному етапі виробництва та виділення груп для проведення технологічного контролю якості. Запропонована концепція контролю якості передбачає проведення технологічного контролю службової інформації, тобто метаданих. З огляду на цю умову, будемо використовувати терміни «аналіз якості даних» і «контроль якості даних», які можна застосувати до метаданих. The formalization of data on the quality of baking products, their structuring, and describes the process of building a two-tier mathematical model, the purpose of which is to analyze the quality of the data of the process of preparation of baking products both at the level of individual computing methods, and at the level of integrated quantitative assessment of quality. First of all, the classification of data at each stage of production and allocation of groups for technological quality control is given. The proposed concept of quality control involves the technological control of the service information, ie metadata. Given this condition, we will use the terms "data quality analysis" and "data quality control" that can be applied to the metadata.
  • Ескіз
    Документ
    Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід
    (2016) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production.
  • Ескіз
    Документ
    Сценарний підхід до керування матеріальними потоками технологічного комплексу цукрового заводу
    (2017) Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович
    Сценарний підхід дає можливість здійснити багатоваріантний ситуаційний аналіз системи, що моделюється. Сценарій використовують, як спосіб реалізації визначеної мети з врахуванням дії середовища, в якому перебуває система. The scenario approach provides an opportunity to implement a multivariate situational analysis of a simulated system. The script is used as a way to implement a specific goal, taking into account the environment in which the system is located.
  • Ескіз
    Документ
    Організація підтримки та прийняття рішень при прецедентному керуванні технологічними процесами
    (2011) Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається організація підтримки та прийняття рішень при прецедентному керуванні технологічними процесами. Organization of support and decision-making under precedent management of technological processes is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Сіткові моделі Петрі при прецедентному керуванні технологічними процесами
    (2010) Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається використання сіткових моделей Петрі при прецедентному керуванні технологічними процесами. Using the network models of Petri at precedent management of technological processes is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Алгоритми фільтрації вхідної інформації в системах технологічного моніторингу
    (2009) Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається використання алгоритмів фільтрації вхідної інформації в системах технологічного моніторингу. Using the algorithms for filtering input information in technological monitoring systems is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Фільтрація даних на основі вєйвлєт-аналізу та розпізнавання образів
    (2008) Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається фільтрація даних на основі вєйвлєт-аналізу та розпізнавання образів. Filtering data based on wavelet analysis and pattern recognition is considered..
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    У статті розглянуто поняття «якості продукції» як узагальненого комплексного поняття та економічної категорії. Досліджено стандарти Міжнародної організації по стандартизації ISO серії 9000. Визначено основні фактори впливу на формування якості хлібопекарської продукції, а також запропоновано шляхи підвищення ефективності управління якістю за рахунок системного впливу на фактори формування якості хлібопекарської продукції. The article discusses the concept of "product quality" as a generalized concept and comprehensive economic category. Researched standards of the International Organization for Standardization ISO 9000. The main factors influencing the formation of quality bakery products, and suggests ways to improve the quality management system through effects on factors of quality bakery products
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуальний контроль якості хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається формування автоматизованої системи інтелектуального контролю якості за рахунок сукупності інформаційних ресурсів. We consider the formation of intelligent automated quality control by the totality of information resources.
  • Ескіз
    Документ
    Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production