Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 84
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження страв з використанням сої
    (2022) Рибаченко, Марина Сергіївна; Бахмач, Володимир Олександрович; Корецька, Ірина Львівна
    Все більше виробників харчових інгредієнтів звертають увагу на переваги використання сої як джерела протеїнів. Викликано це її невисокої вартістю порівняно з тваринними білками, а також зростаючою популярністю дієтичного харчування, та пошуком альтернативних джерел білків. Соя виступає чудовою сировиною для збагачення супу корисними речовинами.
  • Ескіз
    Документ
    Намазка, як традиційний кулінарний шедевр
    (2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
    У роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології виготовлення намазок
    (2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна
    Пазюк, О. В. Вдосконалення технології виготовлення намазок / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р Полтава, ПДАУ, 2024. 283 с. С 193-196. https://www.pdau.edu.ua/content/materialy-naukovo-praktychnyh-konferenciy
  • Ескіз
    Документ
    Естетична подача страви – відмінний апетит
    (2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення біодеградабельного їстівного посуду
    (2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович
    Розроблений біодеградабельний їстівний стакан є повноцінною заміною нині використовуваних полімерних та паперових стаканів. Стакан являє собою печиво сформовано у вигляді стакану. Форму стакану можливо змінювати під вимоги споживачів. Водонепроникність стакану реалізована за рахунок водонепроникного шару всередині виробу. Розроблений стакан можна використовувати для широкого спектру напоїв температурою від 10 до 90 °С. Біодеградабельний їстівний стакан є стійкий до дії оцтової кислоти та етилового спирту. Має відмінні ергономічні показники і звісно є екологічним, оскільки як будь-який інший кондитерський виріб розкладається у довкіллі.
  • Ескіз
    Документ
    Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні
    (2024) Войтешенко, Світлана; Захаров, Володимир Володимирович; Корецька, Ірина Львівна
    В роботі проведено аналіз окремих мікроелементів та вітамінів в зелених овочах та їх свідоме споживання для досягнення мети «zero waste»
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарства
    (2022) Корецька, Ірина Львівна
    Проведено аналіз поживної цінності фруктової та овочевої сировини та використання її в дієтичному харчуванні
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення дієтичних ягідних соусів
    (2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусів
  • Ескіз
    Документ
    Особливості створення дієтичних продуктів
    (2023) Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    При створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировині
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання аналогів молока питного в технологіях дієтичних продуктів
    (2024) Волощенко, Павло Геннадійович; Британ, Анна Віталіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Альтернативні рослинні продукти тваринного походження все більше використовують для досягнення популярних дієт. Використання аналогів молока таких як сухе та безлактозне молоко, в рецептурах холодних десертів, зумовлено їх кращою засвоюваністю організмом людини, а у разі використання безлактозного молока — доступністю цього виду десерту для людей, з непереносимістю лактози