Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Скирда, Олена ЄвгенівнаДокумент Основні принципи при розробці системи НАССР для виробництва біфштексу із яловичини(2023) Мідлер, Галина Сергіївна; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Перспективні напрямки удосконалення технології гарячих закусок для ЗРГ(2023) Яремчук, Катерина Олександрівна; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Щодо удосконалення раціону харчування військовослужбовців після поранень і травм(2023) Фефелов, Денис Володимирович; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Використання продуктів переробки насіння конопель при виробництві кексів(2023) Єсауленко, Анна Андріївна; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських солодких страв завдяки використанню нетрадиційної сировини(2023) Фефелов, Денис Володимирович; Мамченко, Людмила Євгенівна; Захаров, Володимир ВолодимировичДокумент Продукти здорового харчування для військовослужбовців(2023) Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Перспективи використання м'яса кролів в технології біфштексів(2023) Мідлер, Галина Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаДокумент Розширення асортименту солодких страв вегецентричного спрямування(2023) Фефелов, Денис Володимирович; Мамченко, Людмила Євгенівна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Особливості використання етнічного українського посуду(2024) Журавльова, Ганна Віталіївна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Березова, Ганна Олександрівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »