Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Властивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоїв
    (2019) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна; Рева, Олександр Сергійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено, що за фізико-механічними показниками мінеральний сорбент вулканічного осадкового походження може бути рекомендований для продовження досліджень як завантаження фільтрів механічного очищення води у виробництві напоїв. It is established that by physical and mechanical parameters it is mineral sorbent of volcanic sedimentary origin may be recommended for research on how to load mechanical water purification filters for beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Модифіковані цеоліти у технології водопідготовки для виробництва напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Експериментально встановлено перспективність модифікування цеоліту і його застосування в установках водопідготовки для комплексного зменшення органолептичних показників, зменшення органічних та азотовмісних сполук. The prospect of zeolite modification and its application in water treatment installations for complex reduction of organoleptic characteristics, reduction of organic and nitrogen-containing compounds.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдоване активне вугілля для сорбційного очищення води для напоїв
    (2014) Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Коваленко, Олена Олександрівна
    Науково обґрунтовано актуальність застосування активного вугілля марки Norit ROW 0,8 SUPRA під час виробництва безалкогольної та лікеро-горілчаної продукції. Покращені фізико-хімічні та сорбційні характеристики досліджуваного активного вугілля дають змогу збільшити питомий об’єм підготовленої води на 15…30 %.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології ферментованих напоїв з метою підвищення їх біологічної цінності
    (2014) Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Сінеок, Людмила; Чуприна, Наталія Вікторівна; Смолинська, Наталя
    Розроблено математичну модель процесу під час застосування різних типів заквасок та для приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати МКБ Ацидолакт VIVO і Йогурт VIVO. Удосконалена технологія дозволяє забезпечити виробництво ферментованих напоїв загальнооздоровчого та лікувально-профілактичного напрямку, зокрема з вмістом живих культур мікроорганізмів та збагачених біологічно активними речовинами. The mathematical model of the process using different types of starter cultures for the preparation of bread kvass recommended dry preparations of lactic acid bacteria Acidolact VIVO , Yogurt VIVO. Advanced technology enables the production of fermented beverages health and therapeutic areas, including content of live cultures of microorganisms and enriched with biologically active substances.