Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу
    (2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.
  • Ескіз
    Документ
    Гостинність як перспективний складник сфери послуг
    (2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Розглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    За останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості послуг закладів гостинності
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Завданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортності
  • Ескіз
    Документ
    Хлібні вироби з вівсяного толокна
    (2023) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Різник, Анастасія Олександрівна
    Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїну
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Створення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданням
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рецептурних компонентів на інтенсивність бродіння тіста з вівсяного толокна
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Встановлено, що застосування ГДЛ та казеїну сприяє інтенсифікації процесу спиртового бродіння, про що свідчить більш активне накопичення діоксиду вуглецю. При цьому сумарна кількість виділеного СО2 за 90 хв бродіння тіста з вівсяного толокна збільшується у 2,5 рази порівняно з контрольним зразком в результаті гідролітичного розкладу крохмалю толокна
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробів
    (2022) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективний спосіб випікання вівсяного хліба
    (2023) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Досліджено питання випікання аглютенового хліба з вівсяного толокна в частковому вакуумі. The issue of baking gluten-free bread from oat bran in a partial vacuum was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди готельного бізнесу
    (Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.