Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
859 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення(2024) Сокол, Єва Віталіївна; Пащенко, Богдан СергійовичАвторами показано, що застосування Lean-мислення у процесі релокації виробничих потужностей допомагає операторам ринку харчової продукції зменшити втрати, пов’язані з їх переміщенням та логістичними викликами, зберегти або навіть підвищити ефективність виробничих процесів у нових екстремальних умовах, підвищити гнучкість та адаптивність компанії до непередбачуваних змін на ринку, оптимізувати витрати і запаси, зосередивши ресурси на ключових виробничих процесах, що, в свою чергу, доводить дієвість його інструментів для підприємств харчової галузі, які стикаються з подібними викликами під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.Документ Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів(2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.Документ Applying of the Global standard of traceability system GS1 by the operators of the market’s of production of food products(2022) Bozhko, Anastasiia; Usatyuk, SvitlanaThe thesis analyses GS1 Global Traceability Standard as one of the best options for developing a comprehensive traceability system in food production.Документ Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.Документ Переваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукції(2024) Шаповал, Анна Вікторівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Сєрова, ОльгаУ тезах проаналізовано різні типи упаковки, їхні переваги та недоліки та вплив на терміни придатності продукції.Документ Вирішення проблеми з питною водою в надзвичайних умовах(2023) Веремеенко, Владислав; Слободянюк, Юрій Миколайович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто втикористання анолітів нейтральних для знезараження води у надзвичайних умовах, в тому числі у воєнний час.Документ Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.Документ Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.Документ Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива(2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.Документ Дилема харчування та пошук шляхів її вирішення(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Побрусило, Марина Володимирівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання інгредієнтів з високими функціонально-технологічними властивостями у технологіях продукції підвищеної біологічної цінності для вирішення «дилеми харчування».