Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 76
  • Ескіз
    Документ
    Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food»
    (2023) Корчак, Яна Олександрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    У роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника, що надає приємного світло-зеленого відтінку м’якушці виробів, так і сировини для підвищення харчової цінності виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Порошок шпинату – природний барвник у виробництві харчових продуктів
    (2023) Корчак, Яна Олександрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    У роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника. Шпинат містить багато фітопігментів, зокрема, хлорофілу, який є головним фактором, який надає шпинату зеленого кольору. Порошок шпинату містить не тільки хлорофіл, але й інші сполуки, такі як каротини, аскорбінова кислота, залізо та кальцій, що додатково збагачуватимуть продукт.
  • Ескіз
    Документ
    Розуміння харчової цінності в аюрведичних положеннях
    (2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептури пісочного напівфабрикату з керобом
    (2022) Романовський, Дмитро Сергійович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання порошку керобу у виробництві кондитерських виробів
    (2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання порошку керобу як перспективного рослинного інгредієнту у виробництві харчових продуктів, особливо кондитерських виробів, для підвищення їхньої харчової цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності вафель
    (2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    У роботі показано доцільність використання обраних нетрадиційних збагачувачів у виробництві вафель із жировими начинками для подовження термінів їх зберігання, покращення споживчих властивостей та підвищення харчової цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні
    (2022) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Проаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.
  • Ескіз
    Документ
    Consumer demand for dairy products in Ukraine: factors and incentives
    (2023) Davydchuk, Mariia; Nikitenko, Olga
    Dairy products are an important source of nutrition, rich in proteins, vitamins and minerals, which are necessary for the proper functioning of the body. In addition, it is an integral part of many dishes and drinks that we consume every day. That is why it is advisable to analyze the factors of demand for various dairy products and for products which are famous under TM Pyriatyn, in particular. The research uses such methods as observation, analysis, and expert evaluations. It аlso includes statistical data, information about the market and competitors, the results of previous studies, comparison, generalization and systematization.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова цінність розроблених екструзійних гречаних пластівців
    (2023) Ковтун, Євгенія Романівна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Сухі сніданки займають важливе місце в раціоні багатьох людей завдяки їх простоті приготування та відносно невисокій вартості. Розвиток галузі сухих сніданків є перспективним напрямком і по нині актуальним. Розроблені гречані пластівці мають вищу харчову, зокрема біологічну цінність у порівнянні з пластівцями швидкого приготування.
  • Ескіз
    Документ
    Инновационные органические снеки на рынке Украины и Европы
    (2020) Шульга, Анна Викторовна; Бобель (Зинченко), Инна Николаевна; Фалендыш, Наталья Алексеевна
    В последнее время существует большая потребность во внедрении на рынок определенного пищевого концентрата – снеков, которые богаты эссенциальными веществами и одновременно с этим имеют отличные органолептические характеристики. Этот продукт должен быть способен заменить собой вредные снеки в рационе рядового потребителя и обогатить рацион витаминами и микроэлементами. Снеки из фруктового, овощного и зернового сырья, произведенные в соответствии с требованиями органического производства, являются наилучшим решением этой проблемы.