Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
181 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримкуДокумент Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.Документ Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДосліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьДокумент Нетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішей(2024) Машовець, Михайло Юрійович; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, В'ячеслав ОлександровичДосліджено використання нетрадиційних видів борошна для створення борошняних сумішей. Встановлено, що борошно з гарбуза, соняшника, коноплі та льону збагачує продукцію нутрієнтами, підвищуючи її якість. Підкреслено потребу в подальших дослідженнях для оптимізації складу сумішей.Документ Anti-age menu for hospitality industry(2022) Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, Olena; Bloshchuk , YelyzavetaThe thesis deals with the patterns of anti-age nutrition and health effects, and perspectives of implementation of anti-age menu in hospitality industry.Документ Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива(2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»(2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.Документ Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium(2023) Dulka, Olha; Prybylskyi, Vitalii; Fedosov, Oleksii; Prokopyshyn, SerhiiПроведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii