Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології»
    (2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Білик, Олена Анатоліївна
    В результаті спостереження за впровадженням елементів дуальної освіти в університетів встеновлено, що дуальна освіта забезпечує тісний взаємозв’язок між наукою, освітою, виробництвом, що приводить до якісних змін у системі підготовки фахівців для потреб харчової промисловості. As a result of observing the implementation of elements of dual education in universities, it was established that dual education ensures a close relationship between science, education, and production, which leads to qualitative changes in the system of training specialists for the needs of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека на робочому місці у закладах ресторанного господарства в умовах коронавіруса (COVID-19)
    (2020) Володченкова, Наталія Валеріївна; Накемпій, Олена Костянтинівна
    У даній роботі було проаналізовано законодавчі нормативні документи щодо дій роботодавців зі створення здорових і безпечних умов праці у закладах ресторанного господарства. Визначено, що з метою запобігання та управління ризиками поширення COVID-19 на робочому місці роботодавцям необхідно вжити заходів щодо збереження життя та здоров'я працівників шляхом створення ряду заходів упередження розповсюдження інфекції. The paper has analyzes the legislative regulations on the actions of employers to create healthy and safe working conditions in restaurants. It is determined that in order to prevent and manage the risks of the spread of COVID-19 in the workplace, employers need to take measures to save the lives and health of workers by creating a number of measures to prevent the spread of infection.
  • Ескіз
    Документ
    HR-брендинг - створення позитивного іміджу роботодавця
    (2013) Чернігевич, Галина Ігорівна
    HR-брендинг, що грамотно проводиться, підвищує репутацію компанії, також здатний збільшити вартість бізнесу, якісно змінити кардовий потенціал компанії, і зрештою, вплинути на її фінансові показники.
  • Ескіз
    Документ
    Tariff remuneration system and methods of improvement
    (2014) Portyanko, Irina; Vlasenko, Ludmila
    One of the most important obligations of the employer towards its employees is their payment. Fulfilling the duties assumed, means for most employers one of the biggest expenses related to their activity. Salaries and their related costs (contributions to health, unemployment, pensions, etc.) usually add up to approximately 60% of total operating costs of a large-scale enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Методики вивчення індивідуальних та групових особливостей мотиваційної сфери
    (2014) Правдива, Аліна Валеріївна; Литвинюк, Ольга Петрівна
    У сучасних умовах, проблеми мотивації не ставляться під сумнів ні наукою, ні практикою. Від чіткої розробки системи мотивації залежить підвищення соціальної та творчої активності працівників, а також кінцеві результати підприємства вцілому. Ефективне управління мотивацією можливо, за умови, визначення індивідуальних та групових особливостей мотиваційної сфери особистості. In modern terms, the problem of motivation untainted neither science nor practice. From clear motivation system development depends on improving the social and creative activity of workers as well as the outcomes of the enterprise as a whole. Effective management motivation may have provided definitions of individual and group motivational features of a personality.
  • Ескіз
    Документ
    Інструментарій внутрішнього та зовнішнього бренду роботодавця
    (2014) Мокіна, Софія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив мовного бар'єру на ведення бізнесу в Україні з іноземними партнерами
    (2014) Ковальчук, Ольга Сергіївна
    Часто молоді люди недооцінюють значення володіння іноземною мовою для свого майбутнього. В той же час роботодавці скаржаться на брак кваліфікованих кадрів. Вони наголошують на існуванні так званого інформаційного пробілу, викликаного не володінням персоналом принаймні однією іноземною мовою. Викладачі вишів визнають важливість заповнення цього пробілу. Проте, багато хто вже давно зрозумів, що роботодавці повинні грати в цьому ключову роль. Often young people underestimate the importance of foreign language for their future. At the same time, employers complain about the lack of qualified personnel. They stress the existence of so-called information gaps caused by staff not possession of at least one foreign language. Teachers universities recognize the importance of filling this gap. However, many have long understood that employers should play a key role.