Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Vacuum cooling of biscuit semi-finished products
    (2019) Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Telychkun, Yuliya
    It is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України
    (2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробів
  • Ескіз
    Документ
    Зміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженні
    (НУХТ, 2018) Яценко, Дмитро Олегович; Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович
    Охолодження бісквітного напівфабрикату в умовах розрідження при тиску 3 кПа призводить до отримання бісквітних напівфабрикатів належної якості та з відповідними показниками вологості. Cooling of the biscuit semi-finished product under conditions of dilution at a pressure of 3 kPa leads to the receipt of biscuit semi-finished products of the proper quality and with the corresponding humidity indexes.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир Михайлович
    Визначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників
    (2014) Абрамова, Асьят Георгіївна; Макарик, Оксана; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для збивання кондитерської маси
    (2013) Палумяе, Айвар; Доломакін, Юрій Юрійович
    Запропонована конструкція пристрою який може бути використаний в кондитерському виробництві для інтенсифікації технологічного процесу приготування кондитерських мас типу бісквіт. A design of a device that can be used in the confectionery industry for the intensification of the process of preparation of confectionery masses such as biscuit.