Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Criteria for identification of confectionery products
    (2023) Bozhko, Anastasiia; Usatyuk, Svitlana
    Theses deals with the criteria for identification of confectionery products. У тезах розглянуто питання критеріїв ідентифікації кондитерських виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання інтелектуальних технологій для процесу вирощування хлібопекарських дріжджів
    (2020) Самойленко, Юлія Олександрівна; Савчук, Ольга Вікторівна
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової олії
    (2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Роботько, Анастасія Юріївна
    Проаналізовано критерії ідентифікації та методи визначення фальсифікації оливкової олії відповідно до вітчизняних та закордонних вимог. Встановлено, невідповідність класифікації олії, а у вітчизняних вимогах не наведено показник поглинання в ультрафіолеті, що визначає її категорію. Враховуючи невідповідність вимог необхідно гармонізувати нормативну документацію відповідно європейській.
  • Ескіз
    Документ
    Ідентифікація та виявлення фальсифікації соняшникової олії
    (2019) Михайленко, Олександра Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Наведено аналіз методів виявлення якісної фальсифікації соняшникової олії. The analysis of methods of detection of high quality falsification of sunflower oil is given.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів
    (2017) Біленький, Павло Сергійович; Віноградов, Валерій Максимович; Соколовська, Евеліна Юріївна; Роньшина, Крістина Олексіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
    В роботі розглянуто експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Критерії ідентифікації рослинних олій
    (2018) Ващенко, Юлія Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Наведено результати дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників як критерії ідентифікації для рослинних олій. The results of the study of physico-chemical and organoleptic parameters as identification criteria for vegetable oils are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Заходи, які проводять для ідентифікації потенційно-небезпечних об’єктів
    (2016) Заєць, Віра Анатоліївна
    Зовнішні чинники небезпеки безпосередньо не пов'язані з функціонуванням об'єкта господарської діяльності, але можуть ініціювати виникнення НС на ньому та негативно впливати на її розвиток (природні явища та аварії на об'єктах, які розташовані поблизу). External hazards are not directly related to the operation of the object of economic activity, but they can initiate the emergence of an Emergency Situation on it and adversely affect its development (natural phenomena and accidents on nearby objects).
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми ідентифікації нематеріальних активів на прикладі програмного забезпечення
    (2014) Греценко, А. Ю.; Чернелевський, Леонід Миколайович
    Незважаючи на позитивний вплив нематеріальних активів на конкурентоспроможність суб'єктів господарювання, на багатьох підприємствах України цей вид активів майже не обліковується. Близько 90% нематеріальних активів не відображені у фінансовій звітності вітчизняних підприємств. Таким чином не проводиться капіталізація витрат на створення чи придбання нематеріальних активів. Отже, маємо низький рівень інвестиційної привабливості вітчизняних підприємств. Все це зумовлює необхідність дослідження сутності нематеріальних активів та коригування відповідних понять. Despite the positive influence of intangible assets on the competitiveness of businesses, many enterprises Ukraine this type of asset is accounted for barely. About 90% of intangible assets are not reflected in the financial statements of domestic companies. So not carried capitalization of expenses for creation or acquisition of intangible assets. Thus, we have a low level of investment attractiveness of domestic enterprises. This makes it necessary to study the essence of intangible assets and adjust its concepts.
  • Ескіз
    Документ
    Порядок проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості
    (2014) Тимчук, Віктор Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович
    Проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості визначають правові, економічні, соціальні та організаційні основи їх діяльності і спрямовані на захист життя і здоров'я людей та довкілля від шкідливого впливу аварій на цих об'єктах шляхом запобігання їх виникненню, обмеження розвитку і ліквідації наслідків. Identification of high-risk food processing industries determine the legal, economic, social and institutional framework of their activities and aim to protect life and health and the environment from the harmful effects of accidents at these sites by preventing their occurrence, limiting the development and consequence management.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз положень проекту нової редакції методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів та проекту змін до положення про паспортизацію потенційно небезпечних об'єктів
    (2013) Омельченко, Ганна Миколаївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
    Постійне зростання кількості потенційно небезпечних об`єктів значною мірою обумовлено тим, що існуючі нормативно-правові акти чітко не встановлюють критеріїв віднесення або не віднесення їх до таких. Не встановлені обов’язки суб’єктів господарювання щодо проведення процедури ідентифікації об’єктів. У роботі проведено аналіз положень нової редакції методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів. . The continuous growth of potentially dangerous objects largely due to the fact that the existing regulations are not clearly establish classification criteria or refer them to such. Not installed duties entities to conduct procedures to identify objects. The paper analyzed the provisions of the new amended method of identification of potentially dangerous objects.