Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив ексцентриситету на витрати потужності роторного змішувача(2016) Доломакін, Юрій ЮрійовичПоказаний вплив ротора змішувача встановленого з ексцентриситетом на енергетичні витрати його привода. It is showing influence of the mixer rotor eccentrically installed on its drive energy expenditure.Документ The device for the interfusing of liquid semi-finished products(2016) Dolomakin, YuriyНаведено конструкцію змішувача періодичної дії для рідких напівфабрикатів хлібопекарної промисловості. Shows the batch mixer design for liquid semi-finished bakery industry.Документ Роторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опари(2016) Доломакін, Юрій ЮрійовичЗапропонована конструкція змішувача періодичної дії яка дає можливість інтенсифікувати процес змішування інгредієнтів опари та зменшити витрати енергії на процес її приготування. A batch mixer design which makes it possible to intensify the process of mixing the sourdough ingredients and reduce energy consumption for the process of its preparation.Документ Определение динамических характеристик смесителя для приготовления жидких хлебопекарных опар(2016) Доломакин, Юрий Юрьевич; Теличкун, Юлия СтаниславовнаЗная зависимость изменения крутящего момента определили количество механической энергии необходимой на приготовление определенной массы жидкой опары. Knowing the dependence of the torque changes determined amount of mechanical energy required to prepare a specific weight of the liquid sourdough.Документ Выбор рабочего органа смесителя при интенсивном замесе жидких опар(2015) Доломакин, Юрий ЮрьевичЦелью настоящей работы было исследование интенсивного замеса жидких опар, определение рациональных параметров замеса, изучение влияния интенсивного замеса жидких опар на скорость их созревания, структурно-механические свойства, разработка новой смесительной машины для интенсивного замеса жидких опар. The aim of this work was to study the intensive mixing liquid sourdough, the definition of rational parameters of the batch, to study the influence of intensive mixing liquid sourdough on their rate of maturation, structural and mechanical properties, the development of new mixing machine for intensive mixing liquid sourdough.Документ Пристрій для приготування рідких хлібопекарських напівфабрикатів(2014) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичВітчизняна техніка для замішування рідких напівфабрикатів хлібопекарного виробництва досить стара і не відповідає сучасним вимогам виробництва. Недоліками цієї техніки є: великий час приготування продукту; велика витрата енергії, важка інтеграція в існуючі технологічні схеми; неможливість швидкої зміни рецептур відповідно до виробничих завдань; велика потреба у виробничих площах; складне обслуговування та очищення. Domestic appliances for mixing liquids production of semi-finished bakery is quite old and do not meet modern requirements of production. The disadvantages of this technique include: a great time cooking; high power consumption, difficult integration into existing technological schemes; inability to quickly change formulations according to production problems; large space requirement; complex maintenance and cleaning.Документ Розробка машини для змішування рецептурних компонентів в’язкопластичних мас(2011) Шадхіна, Ірина Едуардівна; Якобчук, Роман ЛеонідовичНаведена розробка машини для змішування рецептурних компонентів в’язкопластичних мас на базі існуючих. Present the development of machine for mixing prescription components v'yazkoplastychnyh mass based on existing ones.Документ Передумови розробки нової машини для змішування рецептурних омпонентів в'язкопластичних мас(2011) Шадхіна, Ірина Едуардівна; Якобчук, Роман ЛеонідовичНаведені передумови розробки нової машини для змішування рецептурних компонентів в’язкопластичних мас. Presented prerequisites for development of new machines for mixing prescription components v'yazkoplastychnyh masses.