Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Корпоративна соціальна відповідальність в контексті сталого розвитку
    (2016) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена сутність корпоративної соціальної відповідальності та показано її впив на сталий розвиток економіки. The essence of corporate social responsibility is highlighted and its impact on sustainable development of the economy is shown.
  • Ескіз
    Документ
    Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості
    (2017) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Наведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні. The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Професійні компетенції викладача, який використовує метод кейс-стаді в організації навчання. Проблеми викладача, практикуючого кейс-метод
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуто сутність методу кейс-стаді, який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій та проблеми викладача, який використовує цей метод. The essence method of case-study which requires teachers set of professional competencies and problems of teachers practicing this method.
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток олійно-жирової галузі
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія Леонідівна
    Розглянуті особливості функціонування ринку олійно-жирової продукції. Проаналізована сировинна база, обсяги виробництва рослинних олій, тенденції їх експорту та імпорту. Features of oil and fat products market functioning are considered. The raw material base, volumes of production of vegetable fats, and their export and import trends are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Роль продовольчої безпеки в соціально-економічному розвитку вітчизняної економіки
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуті деякі аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни. Особлива увага приділена аналізу рівня споживання основних продуктів харчування та їх фізичної достатності. Some aspects of ensuring the country's food security are considered. Particular attention is paid to the analysis of the level of consumption of basic food products and their physical sufficiency.
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
    Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.
  • Ескіз
    Документ
    Продовольча безпека як складова економічної безпеки України
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Проаналізовано сучасний стан продовольчої безпеки України та досліджені основні її індикатори. The current state of food security of Ukraine and studied its main indicators.