Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 20
  • Ескіз
    Документ
    Визначення збалансованості раціонів харчування
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Буглак, Олена Миколаївна; Пилипенко, Олексій; Саламаха, Олена Аркадіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Капустян, Валерій Анатолійович; Бабанова, Дар'я Олексіївна; Барилов, Мирослав Ігорович; Соломінській, Олексій Андрійович; Пахальчук, Олександр Юрійович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій Вікторович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь Іванович
    В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард Олегович
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Дорохова, Тетяна Дмитрівна; Адморок, Максим Олександрович; Різник, Анастасія Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy
  • Ескіз
    Документ
    Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Суярко, Мар’я Андріївна; Скоробреха, Тетяна Валентинівна; Собуцька, Олександра Сергіївна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню
    (2018) Федоренко, Юлія Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.