Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 21
  • Ескіз
    Документ
    Визначення збалансованості раціонів харчування
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Буглак, Олена Миколаївна; Пилипенко, Олексій; Саламаха, Олена Аркадіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Капустян, Валерій Анатолійович; Бабанова, Дар'я Олексіївна; Барилов, Мирослав Ігорович; Соломінській, Олексій Андрійович; Пахальчук, Олександр Юрійович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій Вікторович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь Іванович
    В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард Олегович
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Дорохова, Тетяна Дмитрівна; Адморок, Максим Олександрович; Різник, Анастасія Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy
  • Ескіз
    Документ
    Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Суярко, Мар’я Андріївна; Скоробреха, Тетяна Валентинівна; Собуцька, Олександра Сергіївна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Кваліметрична оцінка раціонів харчування
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Клец, Дарина Олександрівна; Черняков, Іван Сергійович; Николайчук, Юлія Віталіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.