Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у м. Бровари, з впровадженням виробництва паштетів(2023) Лисянська, Єлизавета ВікторівнаДокумент Документ Проєкт ковбасного цеху потужністю 12,0 т. виробів за зміну в м. Овруч(2022) Мельник, Ірина ОлегівнаДокумент Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху в м. Кременчук , в т. ч. 5,0 т напівфабрикатів(2022) Заєць, Тетяна СергїівнаДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів(2022) Повх, Ілля ВолодимировичДокумент Організація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців(2022) Павлукович, Василина ТарасівнаДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 16,7 т за зміну, з впровадженням виробництва 2,5 т виробів з соленого м'яса(2022) Шаргут, Леся Анатоліївна