Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології вітамінізованих олієвмісних емульсійних продуктів(2024) Калитенко, Андрій СергійовичДокумент Виробництво збагачених вітамінами ріпакової олії та майонезів(2023) Вінцюк, Ольга ОлексіївнаДокумент Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу(2023) Войтенко, Яна ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології соусів з використанням рослинної сировини(2023) Атаманчук, Максим ВолодимировичДокумент Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу(2021) Згоранець, Вікторія МиколаївнаДокумент Організація цеху з виробництва майонезів та майонезних соусів потужністю 12 т за добу(2020) Бідаш, Дар’я Юріївна