Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні(2023) Щербацька, Інна СергіївнаДокумент Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Розроблення технології косметичних засобів для гоління з регенеруючим ефектом(2023) Архипчук, Катерина ЯрославівнаДокумент Реконструкція ПрАТ Білоцерківський консервний завод за рахунок будівництва нового цеху фруктових консервів(2020) Процюк, Дмитро Сергійович