Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Розроблення технології молочних цукерок для веганів з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Іллінці Вінницької області(2021) Пахольченко, Анна АндріївнаДокумент Документ Розроблення способу отримання нового виду шоколаду з рослинними наповнювачами і зниженим глікемічним індексом(2021) Акулова, Анастасія ОлександрівнаДокумент