Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Документ Розширення асортименту солодощів спеціального призначення на основі продуктів переробки гарбуза(2024) Півнюк, Іван ЮрійовичДокумент Удосконалення технології печива з покращеними споживчими властивостями для ЗРГ(2024) Ребіцька, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розробка технології безлактозного напою лассі(2024) Петров, Євген АндрійовичДокумент Документ Документ Розширення асортименту посічених напівфабрикатів для спеціального харчування з м’яса водоплавної птиці(2022) Гуралевич, Анна ЯрославівнаДокумент Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну(2021) Станівська, Олександра Олександрівна