Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння льону для використання у складі борошняної композиційної суміші(2024) Івашина, Олександр ОлександровичДокумент Шляхи підвищення рентабельності діяльності підприємства(2023) Попойлик, Дмитро ВасильовичДокумент Організація виробництва та проєкт консервного цеху потужністю 19,8 туб консервів за зміну у ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»(2022) Жученко, Данило ГеннадійовичДокумент Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 1,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів затирання зернопродуктів(2022) Остапенко, Яна МиколаївнаДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2022) Баран, Дмитро ІгоровичДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)(2022) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання(2022) Марков, Владислав ТарасовичДокумент Дослідження та розроблення системи підтримки діяльності ФОП «Коджушко В.С.»(2022) Саєнко, Вадим ОлександровичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння нуту для виробництва функціональних продуктів(2021) Сущенко, Ярослава Володимирівна