Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування(2024) Шевчук, Юлія ВіталіївнаДокумент Розробка технології борошняної страви – млинчиків для дієтичного харчування(2024) Землянчук, Андрій МиколайовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки дерматологічної сироватки дозою 30 мл(2023) Гапонюк, Наталія ІгорівнаДокумент Удосконалення схеми технологічної експертизи підготовки до-поміжної сировини цеху з виробництва вершкового масла на ПП «Біло-церківська агропромислова група(2023) Протопопова, Світлана КостянтинівнаДокумент Документ Розроблення плану НАССР виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2022) Савчук, Ангеліна ВолодимирівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2021) Пархоменко, Надія Олександрівна