Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне(2024) Банах, Євген АндрійовичДокумент Документ Проект будівництва цеху виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Пащенко, Ліка ВадимівнаДокумент Проект будівництва спеціалізованого цеху з виробництва плодоовочевих соків(2022) Тримайло, Наталія ОлександрівнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва плодоовочевих консервів для дитячого харчування(2022) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії(2022) Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаДокумент Проект виробництва кисломолочного сиру збагаченого пюре із моркви(2022) Шпірко Маргарита АнаніївнаДокумент Розширення асортименту продукції за рахунок будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування на ТОВ “Укроптбакалія”, м. Чернігів(2021) Король, Владислав СергійовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва консервів дитячого харчування на підприємстві ТОВ «Продсервіс-ІР» Київської області(2021) Іванишина, Катерина МиколаївнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва плодово-овочевих консервів на підприємстві ТОВ «Ал-Прут» Івано-Франківської області(2021) Гордієвич, Богдан Васильович