Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»(2023) Скуратівська, Дарина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології мусів із додаванням фруктових пюре та сиропів на основі фруктози(2023) Райський, Микита АнатолійовичДокумент Розроблення технології холодних закусок з підвищеним вмістом білкових речовин(2023) Литвиненко, Валерія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Маркетингове оцінювання якості продукції підприємства(2022) Калініченко, Павло ОлеговичДокумент Удосконалення технології холодних закусок на основі хумусу в ресторані ізраїльської кухні Шевченківському району м. Києва(2021) Хабенець, Ольга Вікторівна