Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження страв національних кухонь України та Польщі в кафе загального типу(2023) Приколота, Сніжана СергіївнаДокумент Підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів у ресторані(2023) Чмиренко, Яна ВадимівнаДокумент Моделювання рецептур супів-пюре для ресторану першого класу(2023) Гончарук, Микола ВолодимировичДокумент Впровадження технології основних страв української кухні в ресторані першого класу(2023) Богачук, Наталія ІванівнаДокумент Аналіз сучасних способів подавання і оформлення основних страв в кафе загального типу(2023) Білинець, Христина ІгорівнаДокумент Удосконалення технології основних страв та особливостей їх подачі в ресторані першого класу(2023) Вишняк, Максим Олегович