Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на базі моделей прогнозування(2024) Штанько, Сергій ВасильовичДокумент Дослідження та удосконалення технології світлого і темного сортів пива з цикорієм(2024) Тарнак, Олександр ВолодимировичДокумент Документ Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесу охмелення пивного сусла(2024) Ціцяла, Андрій МихайловичДокумент Модернізація апарату для приготування пивного сусла продуктивністю 600кг засипу сировини(2023) Євтушенко, Олексій ВолодимировичДокумент Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 15 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів освітлення та охолодження охмеленого сусла(2023) Ладонько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з використанням коренеплодів цикорію(2023) Камінський, Аркадій СергійовичДокумент Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 1,5 млн дал пива на рік з використанням диких дріжджів(2023) Гриценко, Олег МиколайовичДокумент Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10,5 млн дал на рік з використанням ферментних препаратів(2023) Зейда, Ірина Анатоліївна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »