Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ(2024) Свердун, Антоніна ЯрославівнаДокумент Впровадження відділення забою та переробки кролів у виробничому цеху ПрАТ «МХП»(2023) Руденко, Вячеслав ВалерійовичДокумент Організація переробки птиці у птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Оверченко, Софія ВалентинівнаДокумент Впровадження переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 20,0 т м'яса птиці за зміну в м. Самбір(2023) Микитюк, Роман СтепановичДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква(2023) Геращенко, Анастасія СергіївнаДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролів(2023) Холоденко, Ганна ВікторівнаДокумент Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці(2022) Свириденко, Олександр СтаніславовичДокумент Документ Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів(2022) Стрілецький, Василь Людвигович