Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну(2023) Русин, Софія БогданівнаДокумент Організація виробництва солених виробів у ковбасному цеху потужністю 3,5 тон за зміну(2023) Мокра, Анна РоманівнаДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатів(2023) Кашана, Наталія АндріївнаДокумент Документ Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру(2021) Солод, Анна ОлександрівнаДокумент Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас(2020) Штельмах, Валерія ЛеонідівнаДокумент Впровадження виробництва 1,1 м’ясних хлібів у ковбасному цеху ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»(2020) Горішній, Павло Олегович